Ochrana osobných údajov GDPR - bezplatný seminár pre členov združenia

21.06.2018 - 21.06.2018

13:00 - 17:00

Školenia

Hotel Tenis, Neresnícka cesta 13
Zvolen
Slovensko

POZVÁNKA
Vážený dopravca,
pozývame Vás na odborný seminár k implementácii nového zákona o ochrane osobných údajov (nariadenie GDPR) pre dopravcov, ktorý sa uskutoční vo štvrtok dňa 21.06.2018 v čase od 13:00 hod. do 17:00 hod. v konferenčnej miestnosti hotela Tenis vo Zvolene. Seminár organizuje ČESMAD Slovakia výhradne pre svojich členov bezplatne. Odborným garantom je partnerská advokátska kancelária Sodoma Vulgan, spol. s.r.o., ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti ochrany osobných údajov a znalosti medzinárodného legislatívneho kontextu v cestnej doprave.
 
PROGRAM A OBSAH ŠKOLENIA

11:45 – 12:00

  • Registrácia účastníkov

12:00 – 13:00

  • Obed pre účastníkov seminára

13:00 – 14:45

  • Implementácia nariadenia Európskeho parlamentu a rady Európskej únie týkajúceho sa ochrany osobných údajov GDPR (General Data Protection Regulation), resp. zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
  • Interpretácia aktuálnej právnej úpravy, s prihliadnutím na cestnú dopravu.

14:45 – 15:15

  • Prestávka

15:15 – 17:00

  • Praktické príklady aplikácie GDPR pre členov ČESMAD Slovakia + príklady riešení v iných firmách,najčastejšie kladené otázky dopravcov
    • tvorba internej bezpečnostnej dokumentácie
    • komunikácia k 3. stranám, obchodným partnerom, zamestnancom, ...
    • praktické rady, čo v prípade porušenia nariadenia GDPR
    • konzultácie pre dopravcov
 
ODBORNÝ GARANT
Advokátska kancelária Sodoma Vulgan, spol. s.r.o.
Renomovaná advokátska kancelária s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti ochrany osobných údajov a znalosťou medzinárodného legislatívneho kontextu v cestnej doprave.
 
MOŽNOSTI PRIHLÁSENIA
Elektronicky cez formulár nižšie
Elektronicky na e-mail: boganova@cesmad.sk
va, v odvetví Preprava, špedícia, logistika a zasielateľstvo

Viac tu: https://www.sudnyznalec.com/
Preprava, v odvetví Preprava, špedícia, logistika a zasielateľstvo

Viac tu: https://www.sudnyznalec.com/
Preprava, v odvetví Preprava, špedícia, logistika a zasielateľstvo

Viac tu: https://www.sudnyznalec.com/
Telefonicky: +421 903 467 848
 
Vzhľadom na obmedzenú kapacitu konferenčnej miestnosti Vám odporúčame zaslať záväznú prihlášku kontaktnej osobe Mgr. Kataríne Bogáňovej najneskôr do 20.06.2018.

 


Prihláška


Údaje o spoločnosti

Posledná aktualizácia: 06. 06. 2018